ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НАСМЕВКАТА НА ЗАЕВ СО КОЈА ГИ ВОДИ СЕДНИЦИТЕ, ЗАРЕМ ОВА НЕ Е НАЈГОЛЕМ ДОКАЗ ЗА ТОА КОЛКУ СДСМ ЌЕ ГО ПРЕГАЗИ ВМРО ВО АПРИЛ: Државата преку НЕР го докапитализира својот удел во ГА-МА; 741.000.000 денари за замена на загадувачки системи за греење во јавните објекти и во домаќинствата; Владата го помага Центарот за параглаjдинг во Крушево

Објавено на 18.12.2019 во 19:02:57 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
 
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет