(ФОТО) Мицкоски се спрема за пораз и заминување од лидерската позиција на ВМРО ДПМНЕ: Избран во звање редовен професор на Mашинскиот факултет во Скопје

Објавено на 19.12.2019 во 15:28:25 часот | Македонија

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Претседателот на партијата ВМРО-ДПМНЕ, д-р Христијан Мицкоски е избран во редовен професор на машинскиот факултет.

Денес се одржа (41) четириесет и првата работна седница на Наставно-научниот совет на Машинскиот факултет.

На седницата на Дневен ред беше и изборот на наставно-научно звање на д-р Христијан Мицкоски од вонреден во редовен професор во областа, Техничка механика и механика на цврсто тело и Друг (Мехатроника).

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет