КОЈА ПЕРВЕРЗИЈА: МИЦКО ВЕТИ ДЕКА ГИ НАУЧИЛЕ ГРЕШКИТЕ И СЕ ОГРАДУВААТ ОД ТИЕ ШТО СЕ ОГРЕШИЛЕ, А ВО ПРВИ РЕДОВИ НА ТРИБИНАТА СИТЕ ОБВИНЕТИ ОД СЈО ЗА КРИМИНАЛИ ОД СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА!!!

Објавено на 22.12.2019 во 21:32:35 часот | Македонија

Публиката на Мицкоски за обнова на Македонија:
- поранешен вицепремиер обвинет за злоупотреба на службена положба во врска со криминалните автопати
- поранешен министер за земјоделство обвинет за упадот на 27 април и за криминални договори за закуп на земјиште
- поранешен министер за транспорт политички одговорен за катастрофалната изградба на криминалните автопати.
- поранешен градоначалник на Карпош обвинет за тешки криминали...
- поранешен градоначалник на Скопје одговорен за криминалното „Скопје 2014“.
Има уште многу вакви во салата, не се добројуваат.
Саде борци за правда и за обнова на Македонија.
Криминална, разбира се.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет