БРИТАНСКИОТ УМЕТНИК БАНКСИ СО НОВА ПРОВОКАЦИЈА ДО СВЕТОТ И ТОА БАШ ЗА БОЖИЌ ВО ЕРУСАЛИМ

Објавено на 22.12.2019 во 21:44:23 часот | Свет

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
 
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Нова провокација за светот овој пат за вечната војна во Израел и Палестина од страна на британскиот уметник Банкси.

Поставка за раѓањето на Исус Христос а над главите на дева Марија и Јован дуока од куршум!

 

 

loading...

 

Свет

Македонија