ГОСПОДЕ БОЖЕ: ОВОЈ ЧОВЕК ГО ВОДЕШЕ НАЈГОЛЕМИОТ СУД ВО ЗЕМЈАВА 10 ГОДИНИ!

Објавено на 22.12.2019 во 22:22:33 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
 
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Овој човек 10 години праќаше луѓе во притвор и затвор, делеше правда, кажуваше кој ќе одговара а кој не, ова џукелетина забегана вмровска?!?!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет