ПРОМЕНЕТИ СИСТЕМИТЕ ЗА ГРЕЕЊЕ ВО ГРАДИНКИТЕ ВО ДРАЧЕВО СО ЦЕЛ НАМАЛУВАЊЕ НА АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО

Објавено на 23.12.2019 во 20:24:52 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет