ОПШТИНА КИСЕЛА ВОДА СО ПОМОШ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЌЕ ГИ МЕНУВА ПРОГРАМИТЕ ВО УЧИЛИШТАТА ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ НА ДЕЦАТА

Објавено на 23.12.2019 во 21:03:38 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет