(ВИДЕО) БРОЈЧАНИКОТ НА ЗАЕВ ЗАКОЧЕН ОД СВАРОВСКИ СУДИИТЕ КОИ ОВИЕ 3 ГОДИНИ НАМЕСТО ДА ГО ЗАПЛЕНАТ УКРАДЕНОТО, ТИЕ ГО ЗАШТИТИЈА!!!

Објавено на 24.12.2019 во 11:57:56 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет