(ВИСДЕО) НЕВЕРОЈАТНА ПРИКАЗНА: Откако се испотепаа во 90-тите, Босанците, Србите и Хрватите заедно си помагаат да ги реновираат запалените куќи во војната

Објавено на 25.12.2019 во 11:49:40 часот | Балкан

 

 

loading...

 

Балкан

Македонија