ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО СРАБОТИЛ ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ВО МВР, ИМПРЕСИВНИ БРОЈКИ!

Објавено на 30.12.2019 во 09:07:18 часот | Македонија

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 година           2019 година

7 дрегери               80 дрегери

12 радари              120 радари

Сообраќајните незгоди со потешки последици се намалени за 30%

Намален број на загинати за 25%

Опремена полиција, безбедни граѓани

 

 

loading...

 

Македонија

Свет