ОПШТИНА ГАЗИ БАБА ВО 2020-ТА ЌЕ ГРАДИ НОВА МОДЕРНА ФУТУРИСТИЧКА АДМИНИСТРАТИВНА ЗГРАДА

Објавено на 30.12.2019 во 11:40:40 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет