(ВИДЕО) ОДЛИЧНИ ВЕСТИ ОД ВЛАДАТА: Како резултат на владината мерка субвенција на придонеси за раст на плати 45 000 работници во приватен сектор добиле покачување на плата во во просек за 4000 денари во минатите два месеца!

Објавено на 30.12.2019 во 12:13:38 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет