ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО РАДМИЛА ГИ ПОЛНИ БАТЕРИИТЕ ВО СЕМЕЈНА ИДИЛА ВО МАВРОВО

Објавено на 06.01.2020 во 10:50:18 часот | Македонија

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Вашата семејна оаза е Маврово каде што имате викендица. Во една прилика се пошегувавте дека со сопругот ви е доволен еден ден за да наполните батерии и да им се вратите на обврските како препородени. Во што заеднички најмногу уживате кога сте барем на миг понастрана од вообичаениот хаос?

- Маврово е вистинска оаза. Се будите во тишина, ги слушате птиците кои изградиле гнездо во нашата бреза, околу себе гледате трева и шума... Што повеќе ви треба? Дополнително, мислам дека само во Маврово имаме време и атмосфера за заедничко кафе, за мрзливо читање книга, за релаксирана држба со пријатели, за гитара и песна, за добра скара...  Би сакала да можам да кажам дека многу спортуваме, но не е така. Во зима скијаме, во сите други сезони - се трудиме да шетаме. Со акцент на „се трудиме“.

Целото интервју во ЖЕНСКИ МАГАЗИН

 

 

loading...

 

Македонија

Свет