АМЕРИКА СЕ СПРЕМА ЗА НОВА ВОЈНА, НЕКОЈ ГАДНО ЌЕ ГО ИЗЕДЕ СТАПОТ: 3500 МАРИНЦИ ОД БАЗИТЕ ВО САД УПАТЕНИ ЗА КУВАЈТ!

Објавено на 07.01.2020 во 22:58:03 часот | Свет

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Околу 3500 маринци од воените бази во САД се распоредуваат во Кувајт а од таму каде ќе одат е воена тајна.

Се чини САД полека се спремаат за нова голема војна, овој пат изгледа Иран ќе го изеде стапот.

И покрај тоа што им се случи на Ирак, Авганистан, Либија, Сирија итн итн, на многу земји памет не им иде и пак се рчкаат со САД, земја која има воен буџет од 700 милијарди долари, додека воениот буџет на цел останат свет заедно не достига до 500 милијарди долари годишно...

Целата сторија на РОЈТЕРС

 

 

loading...

 

Свет

Македонија