ПЕНДАРОВСКИ: Да имаме убава година, да бидеме солидарни и да ги почитуваме вистинските вредности

Објавено на 08.01.2020 во 01:43:07 часот | Македонија

Денеска со Бети и Огнен присуствувавме на архиерејска литургија за Божик во црквата Свети Ѓорѓија во Охрид.
Ви посакуваме празничните денови да ги поминувате во мир, спокој и радост со вашите најблиски.
Да имаме убава година, да бидеме солидарни и да ги почитуваме вистинските вредности.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет