ТРАМП СЕ ПРЕДОМИСЛИ - НЕМА ДА СЕ ОБРАТИ НА ЈАВНОСТА СО ТВ ИЗЈАВА ПО ПОВОД РАКЕТНИОТ НАПАД НА ИРАН ВРЗ АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ ВО ИРАК

Објавено на 08.01.2020 во 02:29:25 часот | Свет

Трамп се предмисли - нема да ја продолжува старата американаска традиција, да се обрати во тв пренос во живо по повод важна закана за безбедноста на САД и ќе ја извести јавноста што планира да прави по повод ракетниот напад на Иран врз американските бази во Ирак.

Се шпекулира дека веќе наредбата е издадена за авионско бомбардирање на Иран и дека веќе 6 авиони се полетани од базата во Емирати.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија