БОРЈАН ДО ГЕРО: ТИ СИ ОБИЧЕН БЕДНИК!

Објавено на 09.01.2020 во 20:14:29 часот | Македонија

Branko Geroski Borjan Jovanovski Колку и да сум “бедник” во твоите очи, Борјане, никогаш нема да го покриеш фактот дека слугуваше во медиум кој беше создаден само за една единствена цел. Сега сите знаат која беше таа цел. Затоа, можеш да ме навредуваш колку ти душа сака, нема да ти биде прв пат. Само гледај да не се откриеш…

Borjan Jovanovski Branko Geroski gero pokrij se

Branko Geroski Borjan Jovanovski Ти пази да не се откриеш…😀

Borjan Jovanovski Branko Geroski па кАо и духовит си…ти си бедник

Borjan Jovanovski Branko Geroski Геро за тебе изворно знам дека ти твојот ангажман го доживуваш како слугување и ок..само нека нема забуни..јас и ти геро немаме ништо заедничко во контекст на менталните матрици во кои сме пораснале ..јасно ти е тоа нели? п.с многу ми беше забавно твоето додворување кон велија

Branko Geroski Borjan Jovanovski Види Боки, ако немаш ништо против, јас ќе се повлечам од оваа кавга што ја заподена до мене. Да бидам искрен, јас сум сам, а вие цел одред, со добар распоред. Заморно е, еве привремено се предавам…😀 Биќе дана за мегдана.

Borjan Jovanovski Branko Geroski да бе се организраме..неаме спиено неколку дена мислејќи на твојата глупост…тоа праиме под команда на ЗЗ ..он директно не раководи.,него среќа ќе се повлчеш да одмориме

 

 

loading...

 

Македонија

Свет