ДРАГИ ЧИТАТЕЛИ, ПОРТАЛОТ МАКТЕЛ.МК ДЕНЕСКА ИМА ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМИ, СЕ ИЗВИНУВАМЕ, ДО УТРЕ ЌЕ БИДЕ СЕ ВО РЕД

Објавено на 09.01.2020 во 21:25:54 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Денеска порталот Мактел е падни-стани, имаме технички проблеми, се извинуваме поради тоа дечки, утре ќе бидеме во старата добра форма. Се случуваат вакви работи, јбг, затоа се откажав од компјутерско инженерство пред 10 години баш поради вакви неочекувани од нигде никаде хаварии...

 

 

* реклами:

loading...

 

Колумни

Македонија