БРАВО СДСМ ВАКВИ ВЕ САКАМЕ: Асфалтирани над 50 улици во општина Прилеп, во вкупна должина од околу 23 километри!

Објавено на 14.01.2020 во 10:09:51 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет