(ВИДЕО) ХАХА, НОВИНАРКА НА АЛФА ТВ ИМАШЕ НАМЕРА ДА ГО ИЗБЛАМИРА СПАСОВСКИ НА ДЕНЕШНИОТ ПРЕС, АМА СЕ СЛУЧИ ОБРАТНО, ТОЈ ЈА ЗАМОЛЧИ СО ОДГОВОРОТ!

Објавено на 14.01.2020 во 11:02:06 часот | Македонија

- Зошто сте ги дале возилата на сервис во некаков сервис во Теарце, кога МВР имал свој сервис и колку возила има во МВР?, го праша новинарката на Алфа премиерот Спасовски.

- Тоа е интересно прашање, треба да ги прашање во ВМРО ДПМНЕ зошто го уништиле сервисот на МВР па морало 12 години да се прават тендери за сервисирање, и треба да проверите како тоа во 2015, 2016, 2017 сумите се дупло поголеми од сумите во 2018 и 2019-та кога бројот на возила се исти?! - одговори премиерот Спасовски и новинарката замолче.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет