(ВИДЕО) ЛИДЕРОТ НА ГДУ, ПЕТАР КОЛЕВ: Ги повикувам граѓаните кои се разочарани од тоа како се живее во земјава да гласаат за ГДУ

Објавено на 14.01.2020 во 12:29:03 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет