(ВИДЕО) АНГЛИЧАНИТЕ СОВРШЕНО ДОБРО СЕ СПРАВУВААТ СО СТРЕСОТ ОКОЛУ БРЕГЗИТ

Објавено на 14.01.2020 во 22:23:19 часот | Свет

Погледнете што се случува пред вратата на владата на Британија, репортери му помогнаа на владиното маче да влезе во владината резиденција.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија