БРАВО СДСМ: Село Спанчево во Чешиново-Облешево ја доби првата градинка, продолжуваме да вложуваме во децата и раниот развој

Објавено на 17.01.2020 во 19:49:22 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет