ТЕМЕНУГОВ ГО УБИ МИЦКОВСКИ: Велите дека економијата не расте, а бројките велат дека расте, велите дека даноците не се собирале, а бројките велат дека одлично се собираат?!?!

Објавено на 19.01.2020 во 11:54:21 часот | Македонија

Имаме раст од 3.6% а вие велите дека економијата не растела, даноците одлично се собираат бројкитр тоа го велат, а вие велите дека даноците не се собирале, какви се овие ваши изјави, на што се базирани?!

Теменугов го уби Мицковски на Алсат М!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет