Претседателот на СДСМ Зоран Заев од Богајавление – Водици во Охрид „Овој празник е верба за нов почеток, верба во доброто“

Објавено на 19.01.2020 во 16:46:51 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет