(ВИДЕО) Што дознавме од гостувањето на Мицкоски кај Жаре?

Објавено на 20.01.2020 во 12:10:31 часот | Македонија

 

1) Дека е лош родител, кој не бил на ниедна родителска.

2) Дека Хидро Мицко (Аквамен) многу лошо се смее на своја сметка.

3) Дека планот му бил „прво да победиме, после ќе му ја мислиме“.

Е, „мало сутра“ ќе победиш со таков план!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет