Коузон има потреба од кандидат-ка за позицијата регрутер за вршење пре-селекција на кандидати за бродски компании

Објавено на 20.01.2020 во 12:12:49 часот | Македонија

Коузон – Македонија
ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
KOUZON Corp.-Head Office , Macedonia

Коузон има потреба од кандидат-ка за позицијата регрутер за вршење пре-селекција на кандидати за бродски компании.
Соодветниот кандидат-ка треба да има одлично познавање од англиски и германски јазик (по можност универзитетска диплома од Филолошки факултет за овие два јазика), да има одлични комуникациски способности, одговорност за навремено и прецизно завршување на работните обврски и да ја прифати можноста за повремени службени патувања.
Прифаќаме апликанти кои би биле заинтересирани за REMOTE WORK .

Предходно работно искуство во странство или работа во Cruises индустријата ќе се смета за предност при изборот .

Ги покануваме сите заинтересирани кандидати да пратат свое резиме на англиски јазик на [email protected]

 

 

loading...

 

Македонија

Свет