БРАВО ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: Набавивме 13 нови возила за Здравствениот дом Скопје и ја зајакнавме единицата за домашно лекување

Објавено на 20.01.2020 во 18:10:45 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет