ОВАА ВЛАДА ГО ПРЕПОРОДИ ЈАВНОТО ЗДРАВСТВО: Институтот за радиологија набави нов апарат за компјутеризирана томографија, модел SIEMENS Somatom Go.Up, 64 слајсен

Објавено на 20.01.2020 во 18:13:21 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет