ТОРТЕВСКИ ГИ НАВРЕДИ ЧЛЕНОВИТЕ НА СДСМ: Сите гласачи на СДСМ и ВМРО се обични паразити!

Објавено на 20.01.2020 во 21:14:44 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет