Колемишевски: Не потсетија дека менталната матрица не се способни да ја сменат

Објавено на 20.01.2020 во 23:27:21 часот | Македонија

Тие се дресирани, научени и навикнати да снимаат, да покажуваат сила, да понижуваат.
Само не потсетија дека менталната матрица не се способни да ја сменат.

Фејсбук статус на Кирил Колемишевски

 

 

loading...

 

Македонија

Свет