ЛАТАС ГИ ОТКРИ КАРТИТЕ: МОИ ЛУЃЕ ВО СДСМ БЕА ИГОР ШЕМА И МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ!

Објавено на 20.01.2020 во 23:50:58 часот | Македонија

- Мои луѓе во СДСМ беа Игор Шема и Миле Зечевиќ, со нив имав нон стоп комуникација додека беа на видни позиции во СДСМ.

Латас ги откри картите на ТВ Алфа.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет