ВМРО ДПМНЕ 12 ГОДИНИ НЕ МРДНА СО ПРСТ ЗА ПУШТАЊЕ НА СИСТЕМОТ ДОНАЦИЈА ОД ЈАПОНИЈА ВРЕДНА 100 МИЛИОНА ДОЛАРИ!!!

Објавено на 21.01.2020 во 13:51:54 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет