БРАВО СДСМ И ДУИ: Пуштена во употреба новата операциона сала на Клиниката за торакална и васкуларна хирургија, изградена по светски стандарди, по најсовремени технолошки достигнувања

Објавено на 22.01.2020 во 18:35:32 часот | Македонија

Утрово ја пуштивме во употреба новата операциона сала на Клиниката за торакална и васкуларна хирургија, изградена по светски стандарди, по најсовремени технолошки достигнувања. Салата ќе биде опремена со најсовремени апарати и ќе се зголеми бројот и квалитетот на здравствените услуги кои Клиниката ги дава на пациентите. Оваа операциона сала е прва од ваков тип во државата, но и во регионот. Ги подобруваме условите во јавно-здравствените установи, водиме вистинска грижа за нашите пациенти. Во изминатиот период, ги подобривме условите во повеќе од 15 здравствени установи.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет