СОВЕТОТ ЗА ЕТИКА ВО МЕДИУМИТЕ ДОНЕСЕ ОДЛУКА ПРОТИВ ТРЕНДО: ПОРТАЛОТ ОФФ НЕТ ШИРЕЛ ГОВОР НА ОМРАЗА ПРОТИВ АЛБАНЦИТЕ!!!

Објавено на 23.01.2020 во 09:57:28 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет