КОУЗОН W&T 2020 AMERICA: ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРВЈУАТА НА САЕМОТ СО CIEE & KOUZON

Објавено на 23.01.2020 во 12:48:45 часот | Македонија

Почитувани Студенти ‼️

ДАЛИ ЗНАЕТЕ дека - СТУДЕНТИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА повеќе од 25 години активно и работно го поминуваат летниот период во Америка .Повеќе од 2.500 студенти ќе ја имаат таа можност и предстојново лето 2020 , да бидат дел од најСТУДЕНТСКАТА летна програма за работа и патување – Work and Travel America .

ДАЛИ СЕУШТЕ РАЗМИСЛУВАТЕ ЗА ОВАА МОЖНОСТ ?
Доколку се уште немате одлучено која ќе биде локацијата каде што ќе го поминете лето 2020 ние ви преглагаме работодавци со кои ќе можете да имате лична средба во Скопје на САЕМИТЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА СТУДЕНТИ за W&T 🇺🇸 America 2020.

Не ја пропуштајте оваа можност да ја „ отворите “ варатат кон интересно и продуктивно лето . Пријавувањата за саемот за вработување се заклучно до 30.1.2020 во нашите канцеларии.

РАБОТОДАВЦИ ОД АМЕРИКА – учесници на First Job fair interviews 3.2.2020

👉ARAMARK CRATER LAKE
shorturl.at/qtDU0

👉ATLANTIC LIQUORS
shorturl.at/eilET

👉ROYAL FARMS RESTAURANT
shorturl.at/fjGI3

👉EXECUTIVE KEYS
shorturl.at/dwNR7

👉HOMETOWN DRIVE INN
shorturl.at/kxGK1

👉INN ON THE HARBOUR
shorturl.at/qCPQ1

👉LUTSEN RESORT
shorturl.at/cnvQ1

👉SPLASHDOWN
shorturl.at/eADQS

👉STOP&SHOP, MASHPEE
shorturl.at/cdsD4

👉STOP & SHOP, NARRAGANSETT
shorturl.at/jmC07

👉THE DUNES
shorturl.at/hTX69

👉ALPINE LODGE FIRST
shorturl.at/EINU9

👉BREEZE INN
shorturl.at/fxyY0

👉KORU VILLAGE
shorturl.at/gloA6

👉EXIT MOTEL 5
shorturl.at/mwMU7

👉MIDCOAST HOSPITALITY NEWAGEN
shorturl.at/cwGKX

МОЖЕТЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ РАБОТНО МЕСТО И РАБОТНА ДЕСТИНАЦИЈА ‼️
За било какви дополнителни информации, слободно обратете се на [email protected] или [email protected] или на телефонските броеви
078 45 44 13 или 078 45 44 26
Поздрав,
Коузон тим

 

 

loading...

 

Македонија

Свет