Костадинов: ДПМНЕ практично остана последниот анти-државен елемент и за среќа на сите е во распаѓање

Објавено на 23.01.2020 во 13:37:09 часот | Македонија

ВМРО-ДПМНЕ преку колегата Илија Димовски ја лажат јавноста дека, со државни пари се купувани слот машини.

Жалам што колегата кој практично е еден од пратениците со најдолг стаж во собранието, не прави разлика од трошење државни пари и самофинансирање.

При набавката, која што ја спроведува државната видео лотарија не е потрошен ниту еден денар од буџетот на Северна Македонија.

ДПМНЕ која што практично остана последниот анти државен елемент и за среќа на сите е во распаѓање, не им остана ништо друго освен ширење на лажни вести преку политичките амеби кои скоро 2 децении, функционираат на товар на граѓаните.

Таквото лицемерие граѓаните го препознаваат и на 12 Април убедливо ќе го поразат деструктивното однесување на вмро-дпмне!
ФБ статус на Костадин Костадинов

 

 

loading...

 

Македонија

Свет