(ВИДЕО) ЧЕДА ЈОВАНОВИЌ: Србите со својата ароганција го предизвикаа протерувањето од Хрватска и Косово!

Објавено на 23.01.2020 во 13:46:13 часот | Балкан

 

 

loading...

 

Балкан

Македонија