ГЕОРГИЕВСКИ: Го решаваме проблемот со недостатокот на паркинг места во населбата Автокоманда. Преку проектот за изградба на монтажна катна гаража токму на оваа локација зад мене со која обезбедуваме нови 100 паркинг места

Објавено на 23.01.2020 во 17:13:53 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет