Општина Кисела Вода постави нов автоматски систем за наводнување на зеленилото во паркот „Шопен“

Објавено на 23.01.2020 во 17:34:47 часот | Македонија

Со работните активности беше извршена целосна замена на дотраените прскалки, црева и цевки. Покрај ова, на дел од паркот заседена е и нова трева.

Локалната самоуправа следната година ќе продолжи со доуредување на паркот.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет