(ВИДЕО) ЈАНКО БУРЕК ЌЕ ПАДНЕШЕ ОД СТОЛ: ВОДАЧОТ НА ХРИСТИЈАНСКО БРАТСТВО ОТКРИ ДЕКА СОРАБОТУВАЛЕ СО ЗЛАТНА ЗОРА ОД ГРЦИЈА, ПРАВЕЛЕ СОФРИ ВО СОЛУН!

Објавено на 24.01.2020 во 22:32:04 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет