(ВИДЕО) 40 заболени загинаа во Кина од вирусот Корона, 1300 се борат за живот, вирусот се појави во Париз и Бордо, затворени сите 70 000 кино сали во Кина, се гради нова болница специјално за вирусот која ќе биде завршена за една недела!

Објавено на 25.01.2020 во 13:03:08 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија