Зошто Никола Тасев плука по Заев и СДСМ?!

Објавено на 25.01.2020 во 13:17:21 часот | Македонија

1. Дали затоа што не дојде на директорското место наместо на Трајцевски (демек тоа му било директно ветено од Заев)?!

2. Дали затоа што наводно Бизнисот трпел во Македонија. Па тој ако продолжи со таа неговата кабловска Тотал, 99 % само српски канали. Ние како држава и како Македонци, ако не успееја Србите да ни наметнат јазик, обичаи , традиција, сега за многу кратко сите научија српски, без пред тоа да има обавезно српскаа настава во училиштата. Бизнисот иц не трпи, тоа се гледа од работата на неговиот шеф Љ. Г. си гради, лапа државни тендери, добива државно градежно земјиште од власта на Грујо, преку Вардар. Кој лаже он дека бизнисот трпи?! Или газдите на Никола од Београд му кажаа ,ајде дечко поработи на терен, удри против Заев?!

И така уште едно учениче излезе од "белградското училиште ".

 

 

loading...

 

Македонија

Свет