(ВИДЕО) БОМБА НА МИТКО ЈАНЧЕВ: НЕМА ДА БИДАМ АКТИВЕН ПОЛИТИЧКИ НА ОВИЕ ИЗБОРИ, НО ПОТОА ЌЕ ВИДИМЕ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧУВА!

Објавено на 25.01.2020 во 20:42:22 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет