(ВИДЕО) Лукаревска: Најголема траума во животот ми беше кога го убија татко ми на филм

Објавено на 25.01.2020 во 20:49:55 часот | Македонија

Директорката на УЈП, Сања Лукаревска беше ден од новото издание на „30 прашања со“ на СДСМ.

Таа смета дека најголема предрасуда за УЈП е дека тие се лошите, а нејзин талент е глумењето.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет