БОМБА НА ОРДАНОВСКИ: Не сме ние провладините новинари слуги на Заев, Заев е наш слуга, ако престане да ни служи, ќе бидеме против него!

Објавено на 27.01.2020 во 23:18:29 часот | Македонија

- Разликата меѓу куртоните и нас провладините новинари е што додека куртоните слепо за пари му служеа на Грујо, Заев ни служи нас, ги следи нашите очекувања и либерални политики и визии, и во моментов кога ќе престане да го прави тоа сите ние ќе станеме Анти-Заевисти!

Сашо Ордановски на куртон Алфа му држеше предавање по политика, новинарство и етика на Горан Момировски.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет