(ВИДЕО) ФРАНЦИЈА Е ЛУДА ЗЕМЈА: ВО ПАРИЗ СЕ ВОДИ ВОЈНА МЕЃУ ПОЛИЦАЈЦИТЕ И ПОЖАРНИКАРИТЕ

Објавено на 29.01.2020 во 11:26:33 часот | Свет

 

 

loading...

 

Свет

Македонија