(ВИДЕО) ЕВРОПЈАНИТЕ СО ПЕСНА ГИ ИСПРАТИЈА БРИТАНЦИТЕ ОД ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ

Објавено на 31.01.2020 во 08:29:39 часот | Свет

Линк до прекрасното видео, овде.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија