(ВИДЕО) Британците оние кои не можеа да се помират дека се заедно со Бугарија, Полска и Романија прославија како луди што искочиле од ЕУ

Објавено на 01.02.2020 во 22:32:27 часот | Свет

Линк до прославата во Лондон, тука.

 

 

loading...

 

Свет

Македонија