АМЕРИКА НА ПАТ КОН КОМУНИЗАМ: Екстремниот левичар Берни Сандерс победи во две сојузни држави на изборите за кандидат на демократите!

Објавено на 12.02.2020 во 18:58:00 часот | Свет

Тој е екстремен левичар, се залага за државно јавно здравство, за одземање на богатството од богатите преку огромни даноци итн итн...

 

 

loading...

 

Свет

Македонија